#

Välkommen till ”the light shop” den lilla butiken med det stora sortimentet!
Alltid personligt bemötande och en kopp kaffe.


Butiken på Ättekulla industriområde, Helsingborg har allt ifrån kioskvaror, frallor, batteri, arbetshandskar till ADR-utrustning och bred last skyltar. Motorolja och smörjmedel från Mobil Oil. Spolarvätska och professionella bilvårdsprodukter. Vi gör det lättare för tunga fordon! 
Vi är Strandsdepå. Här finns utbudet av strands lightning division arbetsbelysning, blixtljus, positionsljus och extraljus. Stylingprodukter som American simulator, kapslar och mutterkåpor. Poppy luftfräschare, wunderbaums, nya gardiner och ett snyggt bord. Allt för en trivsammare arbetsmiljö hos föraren i hytten.

Som stolt partner till Diodhuset finns det ett stort urval av alla sorters belysning och extraljus inom LED, dioder och xenon. I LEDSON sortimentet hittar du LED-ramper, sidomarkeringar, flexistripes och DRL.

Återförsäljare för Nippon Gases, ett av världens största industrigasföretag. Tillhandahåller vi allt från svetsgas Secure 18, Acetylen, Argon, Nitrogen till Helium. Även köpflaskor 5L och 10L från annan leverantör kan du byta här. Du byter enkelt din PK5, P6 PK10, P11 och M16. Gasolen kommer från Primagaz.

Låt oss ta hand om din lastbil, trailer eller yrkesfordon. Boka miljövänlig lastbilstvätt utvändigt, invändigt eller recond. Vi utför specialtvätt för livsmedelstransportörer med krav på extra god hygien. För de trailers som går på järnväg gör vi syratvätt. Du reserverar din bokning på tvatt@saifa.com eller 042-370 270.

Inom Helsingborgs närområde utför vi entreprenadtjänster såsom snöskottning, sandning och sopning av gårdsplaner och kör ytor. Med vår terminaltraktor erbjuder vi transport av löstrailers eller omrangering av din uppställningsplats.

Tanka ACPdiesel och Adblue tryggt hos oss. Vi har extra hög skimmingssäkerhet.

Hjärtligt välkommen
SÅIFA  LP Service AB